PROCESS EXPO 2019, Ekim. 8-11, Chicago’da geçen günlerde çok eğlendik. EXPO, katılımcılar ve ziyaretçiler ile çok profesyonel. Paketleme makinesi ürünlerimizi gösterdik ve diğer birçok katılımcıyı ziyaret ettik. Öğrenebileceğimiz birçok ileri paketleme makinesi üreticisi var.

Müşterilerimiz ve arkadaşlarımızla iletişim halinde olacağız.

Kangbeite Paketleme Makineleri Hakkında

SHandong Kangbeite Gıda Paketleme Makineleri Ltd 10 yılı aşkın tecrübesi ile paketleme makinelerinin profesyonel üreticisidir. Dünya çapındaki müşterilere uygun fiyatlı, sağlam, dayanıklı ve hijyenik paketleme makineleri ve etkili paketleme çözümleri sağlamaya adadık.

Tarafından sağlanan ana ürünler Shandong Kangbeite Paketleme Makineleri Ltd:

Kangbeite Ambalaj Makineleri fabrikası ve paketleme makinelerimiz CE sertifikasına, ISO9001, ISO14001 sertifikalarına sahiptir.

Çin paketleme makinesi pazarının gelişmesiyle birlikte, giderek daha fazla işletme sahibi, uygun fiyatlı ve dayanıklı ambalaj çözümleri için Çin'deki paketleme makinesi fabrikalarına yöneliyor. Çin paketleme makinelerinin fiyatları Almanya, ABD, JAPONYA, İTALYA'dan yapılan paketleme makinelerinin% 30-60'ı iken, paketleme makinelerinin kalitesi ve paketleme hızı çoğu üretim ihtiyacını karşılayacak kadar hızlıdır.

KANGBEITE Paketleme Makineleri, müşterilerimize en iyi kalitede makineler ve hizmetler sunar. Tüm makinelerimiz 1 yıl garantilidir ve mühendislerimiz gerekirse montaj ve sorun çözme için yurtdışında da çalışabilirler.

Bize ulaşın  bize e-posta yazmak veya aşağıdaki formu doldurun: